Restaurant Doina

 

Restaurantul hotelului dispune de 2 saloane :

 

• Salonul verde are o capacitate de 100 locuri

• Salonul Ballroom are o capacitate de 300 locuri

 

Aici puteti servi mic dejun bufet suedez si pranz/cina in sistem de autoservire.

 

Va asteptam in saloanele restaurantului pentru organizarea de evenimente festive, conferinte, cursuri calificare/specializare.

 

Va dorim pofta buna!

Logo Hotel Doina
RO/EN
Close Menu

Acest site foloseste cookies pentru a personaliza continutul si reclamele afisate, pentru a oferi functii social media si pentru a analiza traficul. De asemenea, oferim informatii despre cum folosesti tu acest website partenerilor nostrii de social media, publicitate (advertising) si analizare trafic (analytics), parteneri ce pot asocia aceste informatii cu alte informatii pe care le-ai oferit si tu lor sau pe care le colecteaza ei de la tine cand folosesti serviciile lor. Navigand pe site-ul nostru, iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. Detalii

Apasand butonul "Accepta" sunteti de acord ca datele introduse in formularele de contact si de rezervare sa fie stocate in vederea procesarii rezervarii dumneavoastra si in vederea raspunderii la intrebarile plasate in formularul de contact. Vizitati si Politica de confidentialitate, Termenii si conditiile si Regulile Casei.

Accept
Nu acum